Shpia Ime ofron shërbime reklamimi për shitje dhe dhënie me qira të pasurive të paluajtshme dhe më gjërë.

Ne rezervojmë të drejtën të refuzojmë reklamime fallco ose abuzive.

Përmbajtja e reklamës është përgjegjësi e reklamuesit dhe skadon 1 muaj pas regjistrimit.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Na kontaktoni Për ç’do paqartësi,  jeni të mrëpritur.

[email protected]