Elementët që do të ngrohin shtëpinë tuaj gjatë sezonit të dimrit

Elementët që do të ngrohin shtëpinë tuaj gjatë sezonit të dimrit

Fillimisht duhet të kemi dëshirën për të pranuar një shtëpi të ngrohtë. E themi këtë sepse shumë prej nesh shkarkohen nga energjitë negative, tensionet dhe stresi, por edhe përgjumen nën efektin e ambienteve të ngrohta. Gjithkush duhet t`i ofrojë vetes rehati, me stilin që e bën të ndjehet mirë… Materialet Përdorni materiale të gjalla nga […]

Lagështira në shtëpi, cilat janë shkaqet dhe si ta evitoni

Lagështira në shtëpi, cilat janë shkaqet dhe si ta evitoni

Lagështirë madje edhe myk, ne dimër shtëpitë tona janë shume te rrezikuara prej këtij fenomeni. Por çfarë mund te bëni për te luftuar kundër lagështirës dhe mykut ne shtëpi. Lagështira është një problem jo estetik por dhe shume i dëmshëm sepse është kushti ideal për te formuar mykun ne muret e shtëpisë. Shkaqet qe e […]

Të Mobilosh Një Apartament

Të Mobilosh Një Apartament

Të mobilosh një apartament apo shtëpi private të duhen ide. Tashmë kompani të ndryshme të shitjeve të mobilieve kanë futur në qarkullim edhe shërbimin më të ri, atë të arreduesit ose ideatorit se si duhet të mobilosh një shtëpi në bazë të sipërfaqes të apartamentit dhe shijeve. Në një apartament normal me një sipërfaqe rreth […]