Ide Dhuratash Per Te Dashuruarit Me Librat!

Libra, Libra dhe sa me shume libra, te gjithe e keni nje shok ,shoqe, koleg, pjestar familje qe...

Continue reading

“Shtepia ne Ngjyra Gri Dhe Te bardha” Dizajn I Frymezuar nga Skandinavia

...

Continue reading

Elementët që do të ngrohin shtëpinë tuaj gjatë sezonit të dimrit

Fillimisht duhet të kemi dëshirën për të pranuar një shtëpi të ngrohtë. E themi këtë...

Continue reading

Lagështira në shtëpi, cilat janë shkaqet dhe si ta evitoni

Lagështirë madje edhe myk, ne dimër shtëpitë tona janë shume te rrezikuara prej këtij...

Continue reading

Pema e Vitit të Ri në ngjyrë të bardhe për një atmosferë magjike në shtëpi

Si mendoni te krijoni pemën e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe? Ka shume ide shik për te krijuar...

Continue reading

Të Mobilosh Një Apartament

Të mobilosh një apartament apo shtëpi private të duhen ide. Tashmë kompani të ndryshme...

Continue reading

Sa vite qera ju kushton blerja e një apartamenti në Shqipëri?

Të blesh një shtëpi, apo edhe të jetosh me qera në Shqipëri, tashmë po kthehet në një...

Continue reading

Siguria e pronës

Mekanizmat që garantojnë respektimin e pronës publike dhe private në Shqipëri janë sot të...

Continue reading

Pronësia

Fitimi i së drejtës së pronësisë Fitimi i të drejtës së pronësisë të pasurisë së...

Continue reading